Cine suntem noi?


Grupul nostru a luat neoficial fiinta in anul 2007, la initiativa unor baieti din galeria Gloriei, uniti de aceleasi culori si idealuri, dorind sa-si sustina in mod organizat echipa de suflet, dispusi sa faca anumite sacrificii pentru culorile clubului si sa continue neconditionat sustinerea echipei mai departe.

Ideea crearii unei astfel de brigazi a venit cu mult inaintea „lansarii’’ oficiale, insa, datorita unor probleme organizatorice, s-a decis amanarea aparitiei noastre pe scena ultras romaneasca.

Prima aparitie oficiala ca si grupare a “Lorzii Nordului” a fost la Medias (23.05.2009), desi bannerul a fost prezent pe stadioanele din Romania inca de la meciul istoric cu celebra Atletico din Madrid, disputat in vara anului 2007.

Pana la ora actuala, “Lorzii Nordului” s-au implicat in multe din actiunile galeriei, sperand ca sip e viitor sa putem atinge toate obiectivele pe care ni le-am propus. “Lorzii Nordului” este un grup fara prea multe resurse financiare sau numerice, format din sustinatori ai Gloriei. “Lorzii Nordului” este nucleul galeriei bistritene si este format din personae cu mentalitate ultras, indiferent de stari sociale, varsta sau ocupatii. Pentru noi un ultras trebuie sa fie mereu alaturi de echipa si sa o sustina cu tot ceea ce ii sta in putinta. Indiferent de rezultate, de distanta, de obstacole, un ultras trebuie sa fie in peluza, atat prin prestatie cat si prin implicare.

Noi respectam toate gruparile care au promovat fenomenul la noi in tara, dar fara a avea nici o relatie de infratire cu acestea. Restul sunt relatii de prietenie si vizeaza grupuri mici ale altor galerii si nu galeria respectiva in sine.

Totodata, pot adera la grupul nostru si alti sustinatori ai Gloriei, admiratori ai personalitatii si ai stilului nostru, dispusi sa faca anumite sacrificii atat pentru grup, dar mai ales pentru Gloria. Nu ne-am propus niciodata sa organizam o campanie de strangere de noi membri in brigada numai din dorinta de a fi numerosi, ci am preferat ca pe langa cei care au pornit pe acest drum, bazandu-se pe anumite calitati si principii, sa putem atrage langa noi persoane asemenea mentalitatii ce incercam sa o promovam.