sâmbătă, 13 iunie 2009

Sabau a plecat...

Dupa patru sezoane in care s-a aflat pe banca tehnica a Gloriei, antrenorul Ioan Ovidiu Sabau se desparte de gruparea bistriteana.
Ioan Ovidiu Sabau (41 de ani) a antrenat echipa Gloria Bistrita de-a lungul a patru editii de campionat: 2005/2006 (locul 11), 2006/2007 (locul 6), 2007/2008 (locul 10) si 2008/2009 (locul 13), palmaresul sau in Liga I fiind de 132 de meciuri, dintre care 49 de victorii, 26 de egaluri si 57 de infrangeri, golaveraj 135-153, 173 puncte. Fostul international a condus Gloria si in doua editii ale Cupei UEFA Intertoto (2005/2006 si 2007/2008), adunand trei victorii, un egal si patru infrangeri. In Cupa Romaniei, palmaresul sau cuprinde o victorie, trei remize si doua esecuri.

„Conform intelegerii de acum patru ani, atunci cand una dintre parti vrea sa renunte, acest lucru se va intampla. Cu parere de rau si de o parte si de alta, s-a intamplat. Ioan Ovidiu Sabau nu a mai dorit sa continue la Gloria. Decizia domnului Sabau a fost adusa la cunostinta Consiliului Director vineri, 12 iunie. Consiliul Director a luat in discutie comportarea si rezultatele obtinute, bune si foarte bune. Ne despartim cu parere de rau. Vom cauta cele mai bune solutii pentru a suplini plecarea lui Ioan Ovidiu Sabau”, a declarat presedintele Consiliului Director al ACF Gloria 1922 Bistrita, Jean Padureanu

„Am considerat ca dupa patru ani a sosit momentul pentru o noua provocare, la un alt nivel. Vreau sa-i multumesc domnului presedinte Jean Padureanu, pentru ca in toti acesti ani a stiut sa ma protejeze, sa ma sustina, sa ma ajute sa ma maturizez ca antrenor si pentru faptul ca nu m-a compromis niciodata. Intelegerile pe care le-am avut cu dansul si le-a respectat de fiecare data. As vrea ca toti cei care isi incep cariera de antrenor sa aiba un astfel de om langa ei. Imi pare foarte rau ca las in urma un astfel de om, caruia ii sunt recunoscator. Gloria, intr-adevar, mi-a dat foarte mult”, a declarat Ioan Ovidiu Sabau


Informatie preluata de AICI

2 comentarii:

  1. Multumim Ioan Nelu Sabau pentru tot ce ai facut la Gloria! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. PACAT, MARE PACAT K A PLECAT. UN MARE CARACTER, MARE OM SI UN BUN ANTRENOR, SPER SA VINA UNUL ASEMANATOR LUI, DESI NU CRED. RESPECT 4 EVER NELUTU!!!

    RăspundețiȘtergere